I N I V O S . D . C .
Rëndësia e një uebfaqeje për suksesin e biznesit tuaj

Rëndësia e një uebfaqeje për suksesin e biznesit tuaj Shumica e konsumatorëve janë duke kërkuar në internet për informacione që do t’i ndihmojnë ata të marrin vendime

Marketingu dixhital

Marketingu dixhital është një term për tregtimin e produkteteve dhe shërbimeve cak, të matshme dhe interaktive duke përdorur teknologjinë digjitale për të arritur dhe konvertuar “leads” në konsumatorë.

en_USEnglish