I N I V O S . D . C .

Bini Production

Bini Production ofron shërbime profesionale me video dhe foto .Bëjme xhirimin e dasmave dhe ahengjeve të ndryshme familjare me teknik më të re dhe profesionale me rezolucion full HD Gjithashtu posedojm edhe krana dhe multi kamera të ndryshme dhe dronin profesional që përdoret për dasma dhe fotoshooting profesionale @BiniProduction ofron edhe fotoshooting dhe love story per çifte fantastike

Client:

Bini Production

Date:

May, 2020

Website:

https://bini-production.com/

Share on

en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish