I N I V O S . D . C .
Ina Gjoka

Ina Gjoka me një bagazh të gjatë eksperience pas vetës, është e dimplomuar në Milano si Stiliste dhe çdo veshje e saj është e punuar me një kujdes dhe dashuri të veçantë.

Client:

Ina Gjoka

Date:

September

Website:

www.inagjoka.com

Share on

en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish