I N I V O S . D . C .
Kopshti Trump
Mbreti Ujku Trump është një ujkë i shëruar nga Z.Hysni Rexhaj dhe i trajnuar nga Z.Hysni Rexhaj dhe një ujkë mjaft intelegjent vizitoni kopshtin Trump.
Client:

Kopshti Trump

Date:

June 2020

Website:

https://kopshti-trump.com/

Share on

en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish