I N I V O S . D . C .
MISIONI YNË ËSHTË TË FUQIZOJMË KONSUMATORËT ME INFORMACION PËR TË MARRË VENDIME TË ZGJUARA. ZEKA GROUP ËSHTË NJË TREG I PASURIVE TË PATUNDSHME, I DEDIKUAR PËR TË NDIHMUAR PRONARËT E SHTËPIVE, BLERËSIT E SHTËPIVE, SHITËSIT, QIRAMARRËSIT DHE AGJENTËT TË GJEJNË DHE TË NDAJNË INFORMACIONE RRETH SHTËPIVE, PASURIVE TË PATUNDSHME DHE PËRMIRËSIMIT TË SHTËPIVE.
Client:

Zeka Group

Date:

June 2020

Website:

https://zekagroup.info

Share on

en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish