I N I V O S . D . C .
ZOOM SCHOOL

Edhe nëse jeni fillestar, do të mësoni shpejt me metodat tona gjithëpërfshirëse. Do klasë ndërthur praktikën e të folurit dhe trajnimin e situatës në mënyrë që ato që mësoni në klasë të mund të zbatohen menjëherë jashtë saj.

Client:

ZOOM School

Date:

July 2020

Share on

en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish