INIVOS

Digital

CONSULTING

Rreth Kompanisë

Synimi ynë kryesor është që klientët lokalë dhe globalë të jenë të kënaqur

INIVOS Digital Consulting është një firmë lider globale konsulence që është e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve dixhitale gjithëpërfshirëse për bizneset në industri të ndryshme. Me një kuptim të thellë të teknologjisë dhe një fokus të mprehtë në inovacionin, ne përpiqemi të fuqizojmë bizneset që të lulëzojnë në epokën dixhitale.

Çfarë bëjmë ne

Mënyra më të fundit për të marrë zgjidhje dhe rritje online të biznesit.

01

Zgjidhjet për ueb

INIVOS është e specializuar në zhvillimin e faqeve të internetit shumë funksionale dhe tërheqëse vizuale të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të bizneseve.

Lexo më shumë
02

Zgjidhje për aplikacione

Ne e kuptojmë rëndësinë në rritje të aplikacioneve celulare në epokën e sotme dixhitale.

Lexo më shumë
03

Social Media Solutions

Si një kompani e menaxhimit të mediave sociale, ne ndihmojmë bizneset të paraqiten në mënyrë efektive dhe të maksimizojnë praninë e tyre në internet.

Lexo më shumë
1
Vite eksperience
1K
Projekti të përfunduara
1
Antarë Stafi
1
Çmimeve të fituara
Popular Services

We Provide Amazing Web Design Solutions

Web Design From Figma Dizajni i uebit nga Figma

Ekipi ynë i dizajnerëve të uebit mund t'i transformojë dizajnet tuaja Figma në faqe interneti vizualisht mahnitëse dhe miqësore për përdoruesit ...

Lexo më shumë

PSD, Figma, <br>XD to HTML Convert PSD, Figma,
Konvertimi i XD në HTML

Konvertimi PSD, Figma, XD në HTML: Nëse keni dizajne ekzistuese në formate si PSD, Figma ose Adobe XD, ne mund t'i konvertojmë ato në ...

Lexo më shumë

WordPress Development WordPress Development

We integrate and customize WordPress plugins to enhance the functionality of your website, adding features such as contact forms ...

Lexo më shumë

React<br>Development React
Kompani

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të React për të ndihmuar bizneset të ndërtojnë aplikacione ueb të fuqishme, dhe ndërvepruese...

Lexo më shumë

Digital   solutions.   Digital   solutions.   Digital   solutions.   Digital   solutions.  

Çmimorja   Package.   Çmimorja   Package.   Çmimorja   Package.   Çmimorja   Package.  

Paketa e Çmimeve

Paketa më e mirë e çmimeve për të gjitha zgjidhjet e shërbimeve

Bashkohuni me ne

Çmime të mahnitshme për biznesin në rritje

Menaxhimi i mediave sociale

Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të zhvilluar strategji të personalizuara të mediave sociale të përshtatura për qëllimet e tyre specifike dhe audiencën e synuar.

 • SMM (Facebook & Instagram)
 • 2 (dy) postime javore
 • 1 (Një) Video Animacion
 • Plani i marketingut
 • Targetimi i audiencës
 • Asistini në sponsore
60 muaji

Zhvillimi i uebfaqeve

Ne kombinojmë ekspertizën teknike, njohuritë e tekonolosgjisë me një qasje të përqendruar te klienti për të ofruar zgjidhje që nxisin rritjen dhe suksesin e biznesit.

 • Dizajni i uebfaqes
 • Zhvillimi i uebfaqes
 • SEO Optimizimi
 • Email-e të personalizuara
 • Regjistrimi në Google
450
Pse Ne

Ne ofrojmë të gjitha shërbimet në një vend

Tarifat konkurruese

Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje me kosto efektive pa lënë anash cilësinë.

Zgjidhje të shpejtë

Ne e njohim urgjencën e nevojave të klientëve tanë dhe jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje të shpejta.

Ekspertë të fushës

Ekipi ynë i ekspertëve është i përgatitur mirë në përdorimin e linjave të fuqishme terminale për të përmirësuar proceset e zhvillimit dhe vendosjes.

Says.   Clients   Says.   Clients   Says.   Clients   Says.   Clients  

sqShqip