FAQs

Ballina FAQs
Pyetjet e bëra

Pyetjet e shpeshta

A do të ofroni dizajnit e uebfaqes?

Po, në INIVOS Digital Consulting, ne ofrojmë shërbime për krijimin e faqeve të internetit. Ekipi ynë i dizajerëve të aftë do të punojë ngushtë me ju për të krijuar një plan urbanistik vizualisht tërheqës dhe miqësor për përdoruesit që përputhet me identitetin tuaj të markës dhe objektivat e biznesit. Ne e kuptojmë rëndësinë e një faqe interneti të dizajnuar mirë në krijimin e një eksperience pozitive të përdoruesit dhe për të lënë një përshtypje të qëndrueshme te vizitorët.

Sa kushton dizajnimi i uebfaqes?
Sa rishikime mund të bëj dizajnin?
A do të ofroni dizajnit e uebfaqes?

Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI

Të punojnë së bashku

Keni ndonjë pyetje! Na dërgoni një mesazh

sqShqip