I N I V O S . D . C .

Përqëndrohuni tek biznesi juaj, na lejoni ne të bëjmë pjesën tjetër.

Zgjedhni gjithqka për bizesin tuaj në një pako - në mënyrë që ju të përqëndroheni tek biznesi juaj!

Startuese
350.00€
 • Domain të rregullt
 • 1 vitë mirëmbajtje
 • Siguri kibernetike
 • Host i rregullt
Zgjedh
Popullarizuar
Profesional
500.00€
 • Domain të rregullt
 • 1 vitë mirëmbajtje
 • 1 vitë Siguri
 • 4 Menagjues
 • Email te avancuar
 • Kontroll aktivizimi
Zgjedh
Biznesor
800.00€
 • Domain i avancuar
 • 1 Year VIP Maintenance
 • Menagjues pa limit
 • 1 vitë Siguri VIP
 • Dizajne falas
 • Mbështetje 24/7
 • Premium Host
Zgjedh
Premium
1000.00€ / +
 • Domain i avancuar
 • 1 Year VIP Maintenance
 • Menagjues pa limit
 • 1 vitë Siguri VIP
 • Dizajne falas
 • Mbështetje 24/7
 • Premium Host
 • E-Commerce
 • Kataloget
 • Broshura
Zgjedh

Çmime të arsyeshme në rrjete sociale për biznesin tuaj

Merrni çdo gjë për të filluar biznesin tuaj online, 

Startuese

Krijoni projektin tuaj të marketingut dixhital

50.00€ / mo
 • Rekomandimi i produkteve
 • Dizajn
 • Facebook & Instagram
Fillo sot
Popullarizuar
Profesional

Plani ynë më i popullarizuar

90.00€ / mo
 • Rekomandimi i produkteve
 • Reklama në Facebook dhe Instagram
 • Njoftime për porositjen
 • Dizajne
Fillo sot
Biznesor

Përjetoni eksperiencën më të mirë të rrjeteve sociale

150.00€ / mo
 • Rekomandimi i produkteve
 • Abandoned Cart
 • Reklama në Facebook dhe Instagram
 • Njoftime për porositjen
 • Dizajne
 • 50€ Sponzorizim
Fillo sot
Startuese

Krijoni kursin tuaj të parë në internet

400.00€ / year
 • Rekomandimi i produkteve
 • Dizajn
 • Facebook & Instagram
Zgjedh këtë plan
Profesional

Plani ynë më i popullarizuar

840.00€ / year
 • Rekomandimi i produkteve
 • Reklama në Facebook dhe Instagram
 • Njoftime për porositjen
 • Dizajne
Zgjedh këtë plan
Biznesor

Krijoni kursin tuaj të parë në internet

1600.00€ / year
 • Rekomandimi i produkteve
 • Abandoned Cart
 • Reklama në Facebook dhe Instagram
 • Njoftime për porositjen
 • Dizajne
 • 50€ Sponzorizim
Zgjedh këtë plan
sqShqip