I N I V O S . D . C .

Ne jemi një agjencion dixhital për projektimin e produkteve

Dizajnimi dhe Zhvillimi i faqeve të internetit

INIVOS është kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale në krijimin dhe zhvillimin e faqeve të internetit.

Menaxhimi i rrjeteve sociale

Menaxhimi i rrjeteve sociale është një praktikë që mbështet marketingun tuaj dixhital dhe strategjitë e rrjeteve sociale.

Analizat e audiencës

Një analizë e audiencës është një proces i përdorur për të identifikuar dhe kuptuar përparësinë dhe ndikimin e audiencës për një strategji të SBCC.

Ushtrime dhe trajnime

Trajnimi ekipor mund të përkufizohet si trajnim në të cilin ekipet përdoren për të rritur njohuritë procedurale individuale dhe aftësinë për të bërë një punë (detyrë pune).

Dizajni dhe Strategjia e Markës

Marka mund të ndryshojë sesi njerëzit e perceptojnë markën tuaj, ajo mund të nxisë biznes të ri dhe të rrisë ndërgjegjësimin e markës.

Faqet e internetit mund të mbingarkohen. Lajmi i mirë është, ju keni mundësi.

INIVOS Digital Consulting është një ekip ekspertësh multidisiplinarë të produkteve dixhitale të përqendruara në markë, zhvillimin e faqes UI / UX të dizajnit. Ne shtririm departamentet e projektimit, zhvillimit dhe marketingut të fillimit të rritjes dhe kompanive Fortune 500.

Shkarkoni Broshurën

Faqet e internetit mund të mbingarkohen. Lajmi i mirë është, ju keni mundësi.

INIVOS Digital Consulting është një ekip ekspertësh multidisiplinarë të produkteve dixhitale të përqendruara në markë, zhvillimin e faqes UI / UX të dizajnit. Ne shtririm departamentet e projektimit, zhvillimit dhe marketingut të fillimit të rritjes dhe kompanive Fortune 500.                           

sqShqip