Çmimorja

Ballina Çmimorja
Pse Ne

Përfitimi i të punuarit me ne

Misioni i Kompanisë

Në INIVOS, misioni ynë është të fuqizojmë bizneset për të zhbllokuar potencialin e tyre të plotë përmes transformimit dixhital.

Vizioni i Kompanisë

Vizioni ynë është të jemi partneri i besueshëm i zgjedhur për organizatat që kërkojnë transformim dixhital.

Takime me
ekspertë

Në fillim të angazhimit tonë, ne organizojmë takime një herë me ekspertët dhe klientët tanë.

Raporte të
detajuara

Ne përgatisim një raport të detajuar që përshkruan gjetjet, rekomandimet dhe strategjitë e propozuara.

Kontrolli i cilësisë nga
ekspertët tanë

Në INIVOS, ne kemi një ekip të përkushtuar ekspertësh që mbikëqyrin cilësinë e produkteve tona.

Projektet e filtrimit për
taksën masive

Si pjesë e shërbimeve tona, ne kemi sisteme dhe procese të fuqishme për të filtruar projektet dhe për të identifikuar implikimet e mundshme tatimore.

Menaxhimi i mediave sociale

Paketa më e mirë e çmimeve për të gjitha zgjidhjet e shërbimeve

Paketa e rregullt

60 muaji
 • SMM (Facebook & Instagram)
 • 2 (dy) postime javore
 • 1 (Një) Video Animacion
 • Plani i marketingut
 • Targetimi i audiencës
 • Asistini në sponsore

Paketa Silver

100 muaji
 • SMM (Facebook & Instagram)
 • 4 (katër) postime javore
 • 1 (Një) Video Animacion
 • Plani i marketingut
 • Targetimi i audiencës
 • Asistini në sponsore
Paketa e Popullarizuar

Paketa Gold

200 muaji
 • SMM (Facebook & Instagram)
 • 7 (Seven) Weekly Posts
 • 1 (Një) fotosesion
 • 1 (Një) Video
 • 1 (Një) Video Animacion
 • Plani i marketingut
 • Targetimi i audiencës
 • Asistini në sponsore

Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI

Zhvillimi i uebfaqeve

Paketa më e mirë e çmimeve për të gjitha zgjidhjet e shërbimeve

Paketa e rregullt

450
 • Dizajn i uebfaqës
 • Zhvillimi i uebfaqes
 • SEO Optimizimi
 • Email-e të personalizuara
 • Regjistrimi në Google

Paketa Preium

1000+
 • Dizajn i uebfaqës
 • Aplikacion Mobil
 • Zhvillimi i uebfaqes
 • Sigurimi i cilësisë
 • SEO Optimizimi
 • Shërbimet shtesë
 • Email-e të personalizuara
 • Regjistrimi në Google
eCommerce
Punoni me Ne

A keni ndonjë projekt në mendje? Mos ngurroni të na kontaktoni

Le të punojmë së bashku

sqShqip