I N I V O S . D . C .

INIVOS Digital Consulting është një ekip ekspertësh multidisiplinarë të produkteve dixhitale të përqendruara në markë, zhvillimin e faqes UI / UX të dizajnit. Ne shtririm departamentet e projektimit, zhvillimit dhe marketingut të fillimit të rritjes dhe kompanive Fortune 500.

sqShqip
en_USEnglish sqShqip