I N I V O S . D . C .

Trajnimi ekipor mund të përkufizohet si trajnim në të cilin ekipet përdoren për të rritur njohuritë procedurale individuale dhe aftësinë për të bërë një punë (detyrë pune).

sqShqip
en_USEnglish sqShqip