Kush Jemi?

Kreativiteti është një fenomen përmes të cilit formohet diçka e re dhe disi e vlefshme. Ndërsa kombinojmë krijimtarinë natyrore të stilistëve tanë me elementë të tjerë, ne kemi produktin e përsosur për biznesin tuaj. Ne jemi të përbërë nga një grup…

Shërbimet Tona

Ueb Dizajn

INIVOS është kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale në krijimin e ueb faqeve.

SEO

Për arsyje të ekspertëve tanë, ne ofrojmë të gjitha llojet e marketingut në internet, siç është Optimizimi i Motorit të Kërkimit.

Zhvillim

INIVOS është kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale në zhvillim.

Dizajn Grafik

INIVOS siguron një dizajn profesional për shtypjen ose krijimin e ueb faqeve për marketing dhe krijimin e ueb faqeve.

Plan Biznesi

Punonjësit e INIVOS janë të specializuar dhe të licencuar në hartimin e planeve të ndryshme të biznesit, në varësi të preferencave të klientit.

Redaktimi i videos

Punonjësit e INIVOS DC janë të specializuar në krijimin dhe redaktimin e videove.

Ekipi Kreativ

Ne jemi të përbërë nga një grup krijues, pasionantë, energjikë, të aftë, që funksionojnë së bashku për të njëjtat synime dhe , për t'ju ndërtuar markën e përsosur! Ne besojmë se një partneritet i mirë sjell më shumë
dhe më shumë partneritet, dhe kjo na shtyn të krijojmë produktin më të mirë që imagjinonte një klient.

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian