I N I V O S . D . C .
Adoleshentët, interneti dhe rrjetet sociale

Adoleshentët, interneti dhe rrjetet sociale Shumica e tregimeve rreth adoleshentëve dhe internetit nënvizojnë rreziqet reale të ngacmimit kibernetik si dhe të mashtrimeve online, që më së shumti

3 Ndryshime të mëdha Që vijnë në Facebook në vitin 2020

Ka disa ndryshime të mëdha në Facebook që vijnë së shpejti në vitin 2020, me fokusin e kompanisë duke u zhvendosur në bashkësi dhe intimitet. Së bashku

Rëndësia e një uebfaqeje për suksesin e biznesit tuaj

Rëndësia e një uebfaqeje për suksesin e biznesit tuaj Shumica e konsumatorëve janë duke kërkuar në internet për informacione që do t’i ndihmojnë ata të marrin vendime

Marketingu dixhital

Marketingu dixhital është një term për tregtimin e produkteteve dhe shërbimeve cak, të matshme dhe interaktive duke përdorur teknologjinë digjitale për të arritur dhe konvertuar “leads” në konsumatorë.

en_USEnglish