Ne Jemi INIVOS
Ueb title title
Kompani
Programimi

Me një kuptim të thellë të teknologjisë dhe një fokus të mprehtë në inovacionin, ne përpiqemi të fuqizojmë organizatat që të lulëzojnë në epokën dixhitale.

2016

Kush jemi ne

Ne jemi një ekip profesional dhe me përvojë

Misioni yne

Në INIVOS, misioni ynë është të fuqizojmë bizneset për të zhbllokuar potencialin e tyre të plotë përmes transformimit dixhital. Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë vlera të jashtëzakonshme duke shfrytëzuar teknologjitë më të avancuara, duke nxitur partneritete strategjike dhe duke ofruar udhëzime ekspertësh. Qëllimi ynë është të ndihmojmë organizatat të përshtaten, të inovojnë dhe të qëndrojnë përpara në peizazhin e sotëm dixhital me zhvillim të shpejtë.

Vizioni yne

Vizioni ynë është të jemi partneri i besueshëm i zgjedhur për organizatat që kërkojnë transformim dixhital. Ne parashikojmë një botë ku bizneset përqafojnë teknologjinë për të nxitur rritjen, efikasitetin dhe qëndrueshmërinë. Duke ofruar zgjidhje dixhitale nga fundi në fund dhe udhëheqje të mendimit, ne synojmë t'u mundësojmë klientëve tanë të arrijnë objektivat e tyre strategjikë dhe të krijojnë një ndikim të qëndrueshëm në industritë e tyre.

Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI

Ne kemi 1520 + klientë globalë

sqShqip