Shërbimet Dixhitale

Për Dizajn dhe Zhvillimi i Web-it

01

Zhvillimi i uebfaqes

Ne jemi të specializuar në krijimin e faqeve të internetit të personalizuara të përshtatura për nevojat dhe kërkesat unike të klientëve tanë. Ekipi ynë i zhvilluesve dhe dizajnit punon ngushtë me klientët për të kuptuar markën e tyre, audiencën e synuar dhe qëllimet. Më pas ne e përkthejmë këtë kuptim në një faqe interneti tërheqëse dhe funksionale që përputhet me identitetin e markës së tyre dhe ofron një përvojë të jashtëzakonshme të përdoruesit.

02

Menaxhimi i mediave sociale

Si një kompani e menaxhimit të mediave sociale, ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh të krijuara për të ndihmuar bizneset të lundrojnë në mënyrë efektive dhe të maksimizojnë praninë e tyre në platforma të ndryshme të mediave sociale. Qëllimi ynë është të ndihmojmë klientët tanë në shfrytëzimin e fuqisë së mediave sociale për të rritur dukshmërinë e markës, për t'u angazhuar me audiencën e tyre të synuar dhe për të sjellë rezultate domethënëse.

03

Zhvillimi i Aplikacioneve

Ne e kuptojmë rëndësinë në rritje të aplikacioneve celulare në eopkën e sotme dixhital. Shërbimet tona të zhvillimit të aplikacioneve celulare mbulojnë platformat iOS dhe Android, duke u mundësuar bizneseve të arrijnë audiencën e tyre të synuar në mënyrë efektive. Nga koncepti tek vendosja, ne fokusohemi në ofrimin e përvojave të pandërprera dhe tërheqëse celulare që përputhen me objektivat e biznesit tuaj.

04

SEO Optimizimi

Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO) është thelbësor për bizneset për të rritur shikueshmërinë e tyre në internet dhe për të tërhequr trafikun organik. Ekspertët tanë të SEO punojnë ngushtë me klientët për të optimizuar faqet e tyre të internetit, përmbajtjen dhe praninë në internet për të përmirësuar renditjen e motorëve të kërkimit. Ne kryejmë kërkime të thelluara të fjalëve kyçe, optimizojmë strukturën dhe performancën e faqes në internet dhe zhvillojmë strategji të përmbajtjes që përputhen me praktikat më të mira më të fundit të SEO.

05

Dizajn & Brandim

Në INIVOS, ne besojmë se dizajni dhe markimi me ndikim janë thelbësore për ndërtimin e një identiteti të fortë marke. Shërbimet tona të dizajnit dhe markës përfshijnë dizajnimin e logos, strategjinë e markës, zhvillimin e identitetit vizual dhe dizajnin e përvojës së përdoruesit (UX). Ne krijojmë modele kohezive dhe tërheqëse vizualisht që komunikojnë në mënyrë efektive vlerat e markës suaj dhe rezonojnë me audiencën tuaj të synuar.

06

IT Konsulta

Shërbimet tona të këshillimit të TI-së janë krijuar për të ndihmuar bizneset të përdorin teknologjinë në mënyrë efektive për të nxitur rritjen dhe efikasitetin. Ne ofrojmë udhëzime ekspertësh për infrastrukturën teknologjike, integrimin e sistemeve, përzgjedhjen e softuerit dhe zhvillimin e strategjisë së TI-së. Konsulentët tanë punojnë ngushtë me klientët për të harmonizuar iniciativat e tyre të TI-së me objektivat e biznesit, për të zbutur rreziqet dhe për të zbatuar zgjidhje të shkallëzueshme dhe të sigurta të TI-së.

07

Zhvillim i biznesit

Ne e kuptojmë se rritja dhe zgjerimi i biznesit janë prioritetet kryesore për klientët tanë. Shërbimet tona të zhvillimit të biznesit fokusohen në identifikimin e mundësive të reja, krijimin e partneriteteve strategjike dhe nxitjen e rritjes së të ardhurave. Ne ofrojmë kërkime tregu, analiza konkurruese dhe ndihmojmë në zhvillimin e strategjive efektive për të hyrë në treg. Konsulentët tanë ofrojnë gjithashtu mbështetje në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me klientët dhe eksplorimin e tregjeve të reja.

08

Krijimi i eCommerce

Suksesi i produkteve dixhitale varet nga ofrimi i përvojave intuitive dhe tërheqëse të përdoruesit. Shërbimet tona dixhitale të dizajnit të produkteve fokusohen në krijimin e modeleve tërheqëse vizualisht dhe të përqendruara te përdoruesit për aplikacionet në ueb dhe celular. Ne përdorim procese kërkimi të përdoruesve, prototipizim dhe dizajn përsëritës për të siguruar që produkti përfundimtar të plotësojë nevojat e përdoruesit, të përmirësojë përdorshmërinë dhe të përputhet me identitetin e markës tuaj.

09

Dizajn dixhital i produkteve

Suksesi i produkteve dixhitale varet nga ofrimi i përvojave intuitive dhe tërheqëse të përdoruesit. Shërbimet tona dixhitale të dizajnit të produkteve fokusohen në krijimin e modeleve tërheqëse vizualisht dhe të përqendruara te përdoruesit për aplikacionet në ueb dhe celular. Ne përdorim procese kërkimi të përdoruesve, prototipizim dhe dizajn përsëritës për të siguruar që produkti përfundimtar të plotësojë nevojat e përdoruesit, të përmirësojë përdorshmërinë dhe të përputhet me identitetin e markës tuaj.

10

Zhvillimi MVP (Produkti Minimum i Vlefshëm).

Nëse keni një ide inovative dhe dëshironi të provoni qëndrueshmërinë e saj në treg shpejt, shërbimet tona të zhvillimit MVP mund t'ju ndihmojnë. Ne ju ndihmojmë në zhvillimin e një versioni minimalist të produktit tuaj me veçori thelbësore, duke ju lejuar të mblidhni komentet e përdoruesve, të vërtetoni konceptin tuaj dhe të merrni vendime të informuara përpara se të investoni në një zhvillim produkti në shkallë të plotë.

11

Video Animacion

Video animacioni është një mjet i fuqishëm për të treguar histori dhe për të përcjellë ide komplekse në një mënyrë tërheqëse vizualisht. Pavarësisht nëse është një video shpjeguese, video promovuese, video trajnimi ose çdo lloj tjetër përmbajtjeje të animuar, animatorët tanë të aftë sjellin në jetë konceptet përmes pamjeve tërheqëse, grafikëve me lëvizje dinamike dhe rrëfimeve tërheqëse.

12

INIVOS Studio

INIVOS Studio shërben si qendër krijuese brenda INIVOS Digital Consulting, e specializuar në video animacione dhe tregime vizuale. Me një ekip të talentuar animatorësh, ilustruesish dhe skenaristësh, ne ofrojmë shërbime të prodhimit video nga fundi në fund, duke siguruar një përvojë të qetë dhe profesionale për klientët tanë.

Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI Dizajn & Brandim Zhvillimi i uebfaqes Aplikoacionet Mobile Ueb Aplikacione SEO Optimizimi Dizajni i Produktit Strategji UX/UI

Procesi i Punës

Simple Step Follow to Complete Work

Hapi 01
Gjenerimi i ideve

Ne ndihmojmë në rafinimin dhe formësimin e ideve në koncepte të zbatueshme.

Hapi 02
Plan & Dizajn

Pasi të përcaktohet ideja, kalojmë në fazën e planifikimit dhe projektimit.

Hapi 03
Testimi i projektit

Cilësia dhe performanca janë parësore për ne

Hapi 04
Rezultati

Qëllimi përfundimtar është të arrijmë rezultate me ndikim për klientët tanë

sqShqip